esmaspäev, 18. august 2008

Innu Turismitalu Abruka Saarel

Abruka saar, Innu Turismitalu.

Õhtuti näeb tihti hilinenud purjekat täies purjes loojuvas päikeses, kes kiirustab õhtuks Roomassaare sadamasse, valge puri punetava päikese taustal on suvel pea-aegu igaõhtune vaatepilt. 
Hilissuvel aga lendavad haneparved loojuva päikese eest läbi... Aga seda aga peab ise nägema, iga päikeseloojang on unikaalne.
Paadikuurimaja on pooleteisekordne, all on kaks voodit, üleval magamislavats. Merevaade on nii alt kui ülevalt.
Paadikuuri maja taga on piknikulaud einestamiseks.
Tube ja majakesi on Innu turismitalus mitmesuguseid. Mõned sobivad ööbimiseks ainult suvel, mõned aga aastaringi. Innu Turismitalusse võite kaasa võtta oma toidukraami ja seda oma äranägemisel valmistada: grillid - pliidid - potid - pannid  ja suitsuahi on Teie käsutuses.

Abrukal on ilus igal aastaajal. Abruka saare rahu ja vaikus aitab taastuda ja elu üle järele mõelda. Imeline loodus, huvitav arhitektuur ja toredad sõbralikud inimesed. Transport Abrukale on lihtsalt korraldatav, andke mulle ainult teada. Meie hoolitseme selle eest, et Teil siin huvitav oleks. 

Lugupidamisega, 
Innu Talu Abrukal
  

3 kommentaari:

Casas de Madera ütles ...

Päris lahe koht, ka kogu toidu võib ise kaasa võtta, grilli ja muu nippe-näppe leiab peremees kohapeal.

kõrts on ka saarel olemas aga soovitan oma joogi kaasa võtta. Lõkke ääres päikeseloojangut vaadates on ikka etem veini rüübata. saarel poodi polegi.

Unknown ütles ...

Äge majutuskoht!

Unknown ütles ...

Super, super koht, kõik tema eheduses ja lihtsuses. Olen tõesti vaimustuses. Tänud Innu talu meeldivate päevade eest.